Overzicht van alle afleveringen

De Circulaire #47: bizarre boekomslagen, Russische hackers en *GEEN KATTENGIFJES* (wel honden)

Verzonden: 29-05-2017

Waarom staan er geen plaatjes op deze pagina?
Logo van De Circulaire

Hallo! Op dit moment ben ik bezig om de laatste hand te leggen aan de presentatie voor de Sandberg@Mediapark workshop, aanstaande donderdag. Gelukkig kunnen jullie vanavond desondanks fijn toch De Circulaire lezen, want die had ik al lang geschreven (dat doe ik echt niet net voor acht uur 's avonds). Deze keer met de raarste boekomslagen, Russische hackers en...GEEN KATTENGIFJES! 🙀


Bagger van de boekenmarkt

Deze afbeelding is niet beschikbaar

Elk jaar is het weer hetzelfde liedje met Hemelvaart. U zit lekker aan de waterkant te genieten van een cocktail met een parasolletje, ik ben in "Het Oude Tolhuys" in Utrecht om tweedehands boeken te kopen. Ik kocht er tien, mijn goede vriend Bennie 141 exemplaren (zie foto). De vriend van Bennie was not amused want die had geen boodschap aan de verzamelde werken van Heinrich Heine in tien delen die Bennie al had ("Maar het is een andere editie!" sputterde hij nog tegen).

Anyways , elk jaar fotografeer ik ook boeken die ik niet koop, maar die ik wel grappig vind. U raadt het al, die komen nu als u verder scrollt.

Deze afbeelding is niet beschikbaar Dr. Visser kwam er pas op de foto achter dat hij ambassadeur was van Moskou en niet, zoals hij al dertig jaar dacht, van Londen. Deze afbeelding is niet beschikbaar Marjan, Marjo en Knaar(!) besloten een foto te maken voor de omslag met een telelens terwijl iedereen nét heel ongemakkelijk een kist in een gat liet zakken. Deze afbeelding is niet beschikbaar Waarom alleen blijven als gelovige homofiel? Je hebt toch al de HERE Jezus! Deze afbeelding is niet beschikbaar Iolo komt niet spelen, want er staan twee stinkende zombies in z'n kamer met een plastic tasje. Deze afbeelding is niet beschikbaar Als "gevulde uien met ve-tsin" het beste recept is uit dit boek belooft dat weinig goeds voor de overige 199. Deze afbeelding is niet beschikbaar Als je altijd je handen voor je ogen doet heb je helemaal geen bril nodig! Deze afbeelding is niet beschikbaar Het nieuwe wereldbeeld van Jean-Francois was vooral heel veel niet. Deze afbeelding is niet beschikbaar Eindelijk een boek dat je leert hoe te poepen. Deze afbeelding is niet beschikbaar Edward vond dat, als man zijnde, hij toch de beste kandidaat was om dit standaardwerk te schrijven. Deze afbeelding is niet beschikbaar "Hahahaha" Deze afbeelding is niet beschikbaar Vast net zo gaaf als het geslachtsleven van Mark Rutte.

Hay's activiteiten

Deze afbeelding is niet beschikbaar

De beste linkjes

Kunst

Cultuur

Mensen

Honden(!)gifjes galore

Geen kattengifjes deze keer! Misschien was het de bijzonder intelligente Lotte Belice die de katten een keertje moe was. Misschien was het die eeuwige sehnsucht naar het perfecte kattengifje die stress oplevert (en geen gifjes). Misschien hadden de katten er de afgelopen tweek (sorry) gewoon zelf geen zin in.

Of misschien moet je gewoon kijken wat er gebeurt als je slomo video's maakt van honden en een tuinslang.

Deze afbeelding is niet beschikbaar

Honden vinden emmers ook prima als mand trouwens.

Deze afbeelding is niet beschikbaar

En ze doen zelfs aan yoga.

Deze afbeelding is niet beschikbaar

Ook leuk toch? Maar no worries , d e volgende editie van De Circulaire zijn er gewoon weer kattengifjes .

Die volgende editie verschijnt trouwens op maandag 12 juni, de laatste keer dat ik een editie verstuur op mijn 33ste!

Voor die tijd moet u trouwens zeker eens op trolleybus.nl kijken en dan doorklikken op een van de pijltjes naar rechts. Succes gegarandeerd!

Tot dan!