Overzicht van alle afleveringen

De Circulaire #199: de editie met lekkere stukken 💋

Verzonden: 19-02-2024

Waarom staan er geen plaatjes op deze pagina?
Logo van De Circulaire
Deze afbeelding is niet beschikbaar

Hallo! De afgelopen Circulaires waren nogal lang, en de volgende (de 200ste) belooft ook weer een spektakelstuk te worden. Daarom hou ik het deze keer lekker kort, zonder ‘goed stuk’ aan het begin. Het goede stuk bent u deze keer zelf.

Veel plezier met deze Circulaire , lekker stuk!

De beste linkjes

Deze afbeelding is niet beschikbaar

“Twee honden die een podcast opnemen op een berg” 📷️ OpenAI

  • Sora is een nieuw AI-model van OpenAI (van ChatGPT) waarmee je tekst kan omzetten in video. Zoals die twee honden die boven dit stukje staan. Het model wordt nog getest en is nog niet beschikbaar voor het algemene publiek.

  • You hit metal 17 times is een bizar absurdistisch Instagram-verhaal van komiek Adrian Gray. Even helemaal naar het begin terugscrollen en dan kijken. Het is het waard. Voor niet Instagrammers is er ook een YouTube-versie . (via Abel)

  • Een man in Canada dacht dat hij korting kreeg op een vliegticket, omdat hij naar de uitvaart van zijn oma ging. Hij kreeg echter geen geld terug omdat hij niet de goede procedure had gevolgd. De bron van de foute informatie: een chatbot op de website. De man klaagde Air Canada aan en kreeg uiteindelijk wel zijn geld terug .

  • Met behulp van AI en een oude VHS-band hebben fans tracks van het Super Nintendo racespel F-Zero hersteld die oorspronkelijk werden uitgezonden per satelliet .

  • Er is nu een documentaire over ambientpionier Brian Eno die elke keer anders is als je ‘m kijkt .

Deze afbeelding is niet beschikbaar

📷️ hotel-label.com

De beste kattengifjes

Lotte Belice, mijn inventieve Chef Kattengifjes, en haar hoofdredacteur doen regelmatig mee aan karaoke-avondjes. De specialiteit van de Chef is hiphop, en dan vooral de wat explicietere nummers, zoals WAP en Bongos van Cardi B en Megan Thee Stallion. Gelukkig had ze ook nog tijd om wat expliciete kattengifjes te vinden!

Deze kat is vrij expliciet in diens zucht naar liquide middelen.

Deze afbeelding is niet beschikbaar

En deze is vrij expliciet in dat-ie gewoon een rare snoeshaan is.

Deze afbeelding is niet beschikbaar

En deze is expliciet geshockeerd.

Deze afbeelding is niet beschikbaar

En dat was het!

Zet maandag 4 maart om 20:00 maar vast in uw agenda, want dan verschijnt de tweehonderdste editie van deze nieuwsbrief. 200! Dat gaat natuurlijk een speciale editie worden, waar ik al een paar maanden mee bezig ben. U krijgt precies wat u heeft gevraagd, en als u dat niet meer weet moet u maar even de 191ste editie teruglezen .

Tot dan!

Drie mensen doneerden de afgelopen twee weken aan deze nieuwsbrief, waarvoor mijn hartelijke dank. Wilt u ook uniek zijn en niét doneren als deze nieuwsbrief z’n 200ste editie bereikt? Wees origineel en doneer bij de 199ste nieuwsbrief! Dat kan heel makkelijk en eenvoudig via deze link . Alvast bedankt!