Overzicht van alle afleveringen

De Circulaire #90: de inspiratieloze editie đŸ€”

Verzonden: 13-05-2019

Waarom staan er geen plaatjes op deze pagina?
Logo van De Circulaire

Hoi! Het schrijven van deze nieuwsbrief gaat me meestal makkelijk af, behalve dan het goede stuk . Naar mijn mening moet er altijd een goed stuk in De Circulaire staan, naast de welbekende rubriekjes. Daar zeur ik dan twee weken lang over tegen de chef kattengifjes die dan zegt: 'dan doe je toch gewoon eens géén goed stuk?'. En daar heeft ze natuurlijk helemaal gelijk in. Daarom deze keer gewoon geen goed stuk. Het goede stuk bent u zelf!


Hay's activiteiten van de afgelopen twee weken

Deze afbeelding is niet beschikbaar

Voor Pointer werkte ik mee aan twee producties:

Als u vrienden heeft die naar Zuid-Amerika gaan en u ze wat tips wilt geven kĂșnt u als trouw Circulaire -lezer natuurlijk edities 81 tot en met 86 doorsturen naar die vrienden, maar het is handiger om de link naar dit artikel op mijn blog te sturen waar ik ĂĄlles heb samengevat over mijn reis in een belachelijk lange longread van 5.000 woorden. Bijna net zo belachelijk lang als de vorige zin.

De beste linkjes

Deze afbeelding is niet beschikbaar

Kunst und Technik

Deze afbeelding is niet beschikbaar

Wichtig und Aktuell

Deze afbeelding is niet beschikbaar

Komisch und Witzig

De beste kattengifjes

De chef kattengifjes kwam de afgelopen week een fantastische Reddit- thread tegen met de beste video's onder de twintig seconden . Een paar van mijn favorieten zijn hond laat scheten terwijl kat overgeeft , nieuwslezer krijgt slappe lach bij zwemmende kat en WHY ARE YOU GAY ?

Gelukkig had de chef na het doorspitten van de thread ook nog wat tijd om gewone kattengifjes te zoeken. En die zijn deze keer allemaal van honden en katten die asociaal bezig zijn.

Zoals deze kat, die samen met een hond een soort van tekenfilm naspeelt.

Deze afbeelding is niet beschikbaar

Deze hond heeft helemaal geen zin in jouw gedoe met balletjes.

Deze afbeelding is niet beschikbaar

En als je dacht dat andere katten veilig waren voor hun asociale soortgenoten: neen.

Deze afbeelding is niet beschikbaar

Das war's!

Vrijdag 17 en zaterdag 18 november ben ik bij de Frontend United-conferentie in Utrecht. Als je daar ook bent kan ik je misschien wel voorzien van Circulaire -stickers, dus zoek me op (ik ben een man).

Op 28 mei kunt u meedoen met de workshop ' Grooming for Gentlemen ' in Eemnes. Ik leerde het volgende bij het lezen van de workshopbeschrijving. Namelijk: eeuwenlang laten mannen al hun gezichtsbeharing verzorgen. In de oudheid gebeurde dat door middel van knippen en scheren. Maar dat is een beetje ouderwets. Tegenwoordig is waxen namelijk dé manier van moderne grooming! En als je dacht dat alleen bij de vrouwtjes ook in de schaamstreek gewaxed wordt: fout! Mannen kunnen een 'Boyzilian' krijgen. PS: ze zoeken nog "échte mannen" die gratis hun kruis willen laten waxen.

Ik zou het wel weten: laat dat waxen maar zitten en ga gewoon een verse nieuwe Circulaire lezen, want die komt op 28 mei om 20.00 in uw mailbox. Tot dan!