Overzicht van alle afleveringen

De Circulaire #4

Verzonden: 27-07-2015

Waarom staan er geen plaatjes op deze pagina?
Logo van De Circulaire

Dag circulairetjes! Ik was vorige week op 'vakantie' (lees: bier drinken en bandjes kijken tijdens de zomerfeesten in Nijmegen), dus deze editie van De Circulaire is iets korter dan jullie gewend zijn. Ter compensatie krijgen jullie tien linkjes, drie bizarre Marktplaats advertenties en twee kattengifjes. Allemaal in één Circulaire.

Wat ik de afgelopen twee weken deed (ondanks het bier en de bandjes)

  • Future Cities ging nu echt live . Ik zou 'm maar snel bekijken als ik jou was.
  • Ik was dus bij de zomerfeesten in Nijmegen (alleen niet-Nijmo's zeggen 'vierdaagsefeesten'). Aangezien het programma op zowel de officiële site als die van het Valkhof Festival (waar de leukste bandjes zijn) onbruikbaar is op mobiel had ik zelf maar iets gemaakt in een paar uurtjes . Daar heb jij natuurlijk helemaal niks aan, want het feest is al voorbij. Maar mijn punt is: hallo, het is 2015! Sites die het niet lekker doen op mobiel? Voor een festival ? Gekke wauzen .
  • Mijn Chrome-extensie Catalytics is nu aangepast zodat ook op de nieuwe homepage van Google Analytics alle businesshipsters worden vervangen met chagrijnige katten!

WTF Marktplaats van de afgelopen twee weken

Terwijl ik wandelaars aan het ontwijken was maakte Lotte Belice een selectie uit haar gigantische collectie rare Marktplaats-advertenties. Deze keer is het thema Inception. Want: waarom een foto van een kast maken als je ook een foto van een foto van een kast kan maken?

Deze afbeelding is niet beschikbaar
Mooie kast, goede foto, en vooral zo'n snoezig familieportret!

Deze afbeelding is niet beschikbaar
Als je zelf geen foto's kan maken pluk je gewoon een foto van het internet. Net zo goed en komt helemaal niet onbetrouwbaar over bij de potentiële kopers!

Deze afbeelding is niet beschikbaar
Gerard had nét die hele kutkast al uit elkaar gehaald en kwam er toen pas achter dat ze op Marktplaats ook nog een foto willen. Gelukkig kwam hij op zolder in een stoffige la nog dit beduimelde printje tegen. Advertentie gered!

Leuks van het internet van de afgelopen twee weken

Hay Kranen, waar de fuck is dat kattengifje?

Jaja, rustig aan.

Deze afbeelding is niet beschikbaar


En dat gifje van katten die naar een ventilator kijken dan?

Ok, ok. Niet zo zeuren hoor.
Deze afbeelding is niet beschikbaar
Tot de volgende Circulaire !